Kroonuaia tänaval algab asfalteerimine

Risto Mets
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Lai tänav oli viimati kahesuunaline Kroonuaia tänava remondi ajal.
Lai tänav oli viimati kahesuunaline Kroonuaia tänava remondi ajal. Foto: Priit Mürk

Kogu suve suletud olnud Kroonuaia tänavale pääsevad peagi autod, sest teealune toruehitus sai valmis ning ees ootavad asfalteerimistööd.


Küll aga suletakse tänaval teekatte laotamise ajaks liiklus, teatab linna liikluskorraldusteenistus. Neljapäeval, 26. augustil on Kroonuaia tänav kinni alates kella üheksast lõigul Emajõe ja Herne. Linnaliini bussid nr 16 sõidavad alates marsruudil Narva mnt - Vabadussild - Lai tn - Jakobi - Tähtvere tn - Laululava parkla jne.

Bussid ei läbi Meltsiveski, Kroonuaia, Kloostri, Herne ja Piiri peatusi. Ajutine Palmihoone peatus asub Vabaduse pst-l enne Laia tn ristmikku, Kloostri peatus asub Laial tänaval pärast Kloostri ristmikku, Herne peatus Tähtvere tänaval Marja ristmiku juures ning Piiri peatus Tähtvere tn Piiri ristmiku juures.

Emajõe - Kroonuaia ristmikul on liiklus avatud ühel sõidurajal Kroonuaia silla ja Vabaduse pst vahel.

Reedel, 27. augustil jätkub asfaldi laotamine juba Herne ja Jakobi tänavate vahelisel lõigul. Ümber sõita saab Herne või Laia tänava kaudu.

Laupäeval sulgub Jakobi-Kroonuaia ristmikul kesklinna suunaline liiklus. Ümber saab sõita Tuglase või Veski tänava kaudu. Tööde käigus on ajutiselt suletud ka ristmikule väljasõit Baeri, Tähtvere ja Kroonuaia tänavalt.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles