Liikumine iga ilmaga ja noorte oma näosaade paistsid silma

Vilja Kohler
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tartumaa parimaks noorteprojektiks tunnistati MTÜ Õnnemaa korraldatud võistlus "Su noortekas kõlab tuttavalt", mille võitis Justin Bieberit kehastanud Kalista Seppel (vasakul)ja teda toetanud Merit Kull, Grete Anete Karpov ja Melany Leis Ülenurme ning Tõrvandi pere- ja noortekeskusest.
Tartumaa parimaks noorteprojektiks tunnistati MTÜ Õnnemaa korraldatud võistlus "Su noortekas kõlab tuttavalt", mille võitis Justin Bieberit kehastanud Kalista Seppel (vasakul)ja teda toetanud Merit Kull, Grete Anete Karpov ja Melany Leis Ülenurme ning Tõrvandi pere- ja noortekeskusest. Foto: Tartu maavalitsus

Tartumaa noortekeskuste liikumistegu 2014 on Alatskivi noortekeskuse projekt «Liigume iga ilmaga», parim tänavune noorteprojekt on MTÜ Õnnemaa korraldatud «Su noortekas kõlab tuttavalt», teatas Tartu maavalitsus.

Alatskivi noortekeskuse projekti «Liigume iga ilmaga» raames korraldati 35 liikumisüritust, näiteks kergejõustiku, jalgratta, rullisutamise, ujumise ja lauatennise võistlused. Väga osavõturohked olid tantsupäev, lastekaitsepäev ja disko. Talgulised tegid korda staadioni, uue traditsioonina algatati Alatskivi maraton ja petangi sügisturniir.

Tartumaa noortekeskuste tänavuseks parimaks noorteprojektiks valitud MTÜ Õnnemaa projektis «Su noortekas kõlab tuttavalt» võtsid Tartumaa noortekeskuste esindajad omavahel mõõtu menuka paroodiasaate «Su nägu kõlab tuttavalt» järgi korraldatud võistlusel.

Võistlusel astus üles kaheksa finalisti Ülenurme ning Tõrvandi pere- ja noortekeskusest, Tähe noorteklubist, Anne noortekeskusest, Rannu noortekeskusest, Laeva valla noortekeskusest ja Roiu noortekeskusest.

Noortekeskuste parima liikumisteo ja noorteprojekti valis välja Tartu maavalitsuse juurde moodustatud komisjon.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles