Lastefondi jõulukontoris näeb Mõmmikut ja saab saata jõulukaarte

Aime Jõgi
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
TÜ Lastefondi suur maskott Mõmmik on märk sellest, et iga laps vajab kaisukaru ehk kodu- ja kaitstusetunnet. Sellel pildil on lastefondi tegevjuht Sandra Liiv oma isikliku kaisuloomaga, kes toob tallegi kiiretel päevadel naeratuse näole.
TÜ Lastefondi suur maskott Mõmmik on märk sellest, et iga laps vajab kaisukaru ehk kodu- ja kaitstusetunnet. Sellel pildil on lastefondi tegevjuht Sandra Liiv oma isikliku kaisuloomaga, kes toob tallegi kiiretel päevadel naeratuse näole. Foto: Kristjan Teedema

Kliinikumi lastefond avab Tartu ja Tallinna kaubanduskeskustes oma jõulukontori, kus soovijatel on võimalus Eesti Posti abiga teele läkitada jõulukaarte või soetada jõulukingitusi.

Poodlejaid on rõõmustamas ka lastefondi maskott Mõmmik, kes hea meelega kõigi soovijatega pilti lubab teha. Jõulukontorite lettidel on aga kinkekirjad, 2015. aasta kalendrid ning lastefondi meened, mille müügitulu läheb sügava ja raske puudega laste hoiukodude toetuseks. Oma rahalise panuse võib panna ka otse annetuskasti.

Lastefondi jõulukontorid on 17. kuni 20. detsembrini avatud Tartu Lõunakeskuses infoleti läheduses kella 14 – 18 ning 19. detsembril Tallinnas Ülemiste keskuses Rimi kaupluse ees kella 17 – 20, samuti 20. detsembril sealsamas kella 12 – 15.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles