Uue bändi bluusiplaadil särab suupill

Raimu Hanson
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ansambli Cathouse Radio esimesel plaadil «It's Gonna Be a Long Ride» on 14 bluusilugu.
Ansambli Cathouse Radio esimesel plaadil «It's Gonna Be a Long Ride» on 14 bluusilugu. Foto: Raimu Hanson

Täna ilmus muusikahuviliste ette CD, millele on kirjutatud «Made in Tartu, Estonia». Sedakorda teevad tartlased taas bluusi, kuid sealjuures päris uue ansamblina, mis koosneb siiski juba tuntud muusikutest.

Ansambli nimi on Cathouse Radio. Esimene täispikk album on saanud pealkirjaks «It's Gonna Be a Long Ride».

Kevadel 2013 moodustatud bändi kuuluvad vokalist ja suupillimängija Alar Kriisa, kitarrist Vilho Meier, bassimees Sergei Gvozdkov ja trummar Kalle Kindel. Salvestamisel on abiks olnud taustalaulja Signe Hansen, bandžomängija Karl Laanekask, pianist Andu Kõiv ja trompetist Tanel Aavakivi.

Lugude tegemisel on esiplaanile seatud Alar Kriisa, kelle suupillimäng on äratanud tähelepanu ka juba raja taga. Cathouse Radio esimene singel «Next Big Thing», mis ilmus suvel 2013, leidis samuti kajastust laiemaltki kui kodumaal.

Esikplaadi pühitsemiseks avaldas bänd eelmisel nädalal oma teise singli «This Ol' Blues» koos Youtube'i videoga, mis on võetud üles Baltimaade suurimal bluusifestivalil Bljuzo Naktys. Albumi «It's Gonna Be a Long Ride» esitluskontsert on 17. detsembril kell 21 Tartu kultuurilokaalis Arhiiv (Vanemuise 19).

Videot saab vaadata siit.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles