Tammekal selgus esialgne koosseis

Signe Ivask
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Mikk Valtna (vasakul sinises) ja Kevin Rääbis (paremal sinises) on tänavu meeskonna nimekirjas. Kes sinna veel jõuavad, selgub veebruari lõpuks.
Mikk Valtna (vasakul sinises) ja Kevin Rääbis (paremal sinises) on tänavu meeskonna nimekirjas. Kes sinna veel jõuavad, selgub veebruari lõpuks. Foto: Kristjan Teedema

Tartu jalgpallikooli Tammeka esindusmeeskond alustas esmaspäeval hooajaeelseid ettevalmistusi, selgusid treenerid ja välja kuulutati esialgne mängijate koosseis.

Meeskonna peatreenerina jätkab lõppenud hooajal Tammeka meeskonna meistriliigas seitsmendale kohale juhendanud Indrek Koser. Möödunud aastal oli Andrus Lukjanov esindusmeeskonna väravavaht ja väravavahtide treener, sel hooajal jätkab ta treenerina.

Tammeka esindusmeeskonna peatreener ja juhatuse liige Indrek Koser tunnistas, et mullu samal ajal ei olnud neil mingisugustki meeskonna nimekirja. Selles mõttes on nad sammu võrra ees. Siiski toonitas ta, et esialgsesse nimekirja võib mängijaid veel lisanduda, aga ka sellest lahkuda – nendeks liikumisteks on aega hooaja alguseni.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles