Tervishoiukõrgkool kogub laadaga beebipapuraha vastsündinutele

Aime Jõgi
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tartu Tervishoiu Kõrgkooli õppeprorektor Inge Paju (vasakul) kaupleb omavalmistatud prossidega. Keskel seisab laada peakorraldaja Anne Rosenberg, kel on välja pannud värskelt valminud heegeldatud kuuseehted ja tutimütsid. Paremal on rektor Anneli Kannus, kes müüb glamuurilipse ehk juba kasutatud lipse, mis on kaunistatud swarovski kristallidega.
Tartu Tervishoiu Kõrgkooli õppeprorektor Inge Paju (vasakul) kaupleb omavalmistatud prossidega. Keskel seisab laada peakorraldaja Anne Rosenberg, kel on välja pannud värskelt valminud heegeldatud kuuseehted ja tutimütsid. Paremal on rektor Anneli Kannus, kes müüb glamuurilipse ehk juba kasutatud lipse, mis on kaunistatud swarovski kristallidega. Foto: Jaanika Niinepuu

Täna kuni kella 15 leiab Tartu tervishoiu kõrgkoolis aset heategevuslik jõululaat. Kauplemas on tudengid ja kõrgkooli töötajad ning nende head sõbrad.

Müügilaudadel on omavalmistatud esemed, jõuluhõngulised hõrgutised ning kõik muu jõuludega seonduv kaup. Lisaks on võimalik kohapeal ka ise puutööd teha ja nii soetada endale jõulukingitus palju odavama hinnaga.

Iga müüja on tasunud ühe euro kohamaksuks. Selle raha ja kohapeal kogutud annetuste eest ostetakse lõnga ning sellest lõngast valmistavad kõrgkooli tudengid ja töötajad edaspidi beebipapusid, mis saavad sõbrapäevakingiks Tartu ülikooli kliinikumi sünnitusosakonna vastsündinutele.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles