Menuka ansambli esinemine toetab noorte arengut

Raimu Hanson
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Curly Stringsi muusika kuulamisel on raske loobuda tantsust, nagu näitas ka selle bändi esinemine tänavustel Tartu hansapäevadel.
Curly Stringsi muusika kuulamisel on raske loobuda tantsust, nagu näitas ka selle bändi esinemine tänavustel Tartu hansapäevadel. Foto: Kalev Saar

Tartu Hansa Rotary klubi korraldab täna kell 19 Vanemuise kontserdimajas heategevuskontserdi, kus esineb ansambel Curly Strings. Eesmärk on koguda raha noorte arengu fondi, et toetada 10-24 aastaseid, tegelemaks teaduse, muusika, teatri, kunsti, spordi või mõne muu huvialaga.

Sel moel kogutud stipendiume saab kasutada õpilasvahetuse, õppe- ja kontserdireiside, spordivõistluste, olümpiaadide, näituste, kursuste ja koolituste eest tasumiseks. Toetust võib taotleda ka näiteks muusikariistade, heli- ja audioseadmete, erirõivastuse, spordivahendite ja sõidupiletite hankimiseks.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles