Antoniuse õue disainerid viisid Prantsusmaale moodi näha

Raimu Hanson
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Prantsusmaale pääses oma loomingut näitama ka Antoniuse õues suvel toimunud moeetendusel "Mood on õues" oma kollektsiooni esitlenud Küllike Tuvikene.
Prantsusmaale pääses oma loomingut näitama ka Antoniuse õues suvel toimunud moeetendusel "Mood on õues" oma kollektsiooni esitlenud Küllike Tuvikene. Foto: Kristjan Teedema / Tartu Postimees

Reedel, laupäeval ja täna osalesid Antoniuse õue moedisainerid Küllike Tuvikene, Tiina Andron, Hele Padar, Kristel Suigussaar ja Liisa Soolepp koos teiste eesti moedisaineritega iga-aastasel moenäitusel Marché des Modes, mis toimub Prantsusmaal Roubaix’s.

Meie moekunstnike esinduse valisid välja Prantsuse moeinkubaatori Maisons de Mode’i juht Alexandra Pisco, kes osales suvel Antoniuse õue moeetenduse žürii töös, ning Tallinna loomeinkubaatori ja Tartu loomemajanduskeskuse esindajad.

Loomemajanduskeskuse juhi Reigo Kuivjõe sõnul on tegemist esimese sellelaadse Eesti moeloojate loomingu ühisesitlusega Prantsusmaal.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles