Siin saab valida Tartu aasta tegu

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Esimese advendiküünla süütamine Tartu raeplatsil. Pildil jõulukuusk ja lodi Jõmmu.
Esimese advendiküünla süütamine Tartu raeplatsil. Pildil jõulukuusk ja lodi Jõmmu. Foto: Margus Ansu / Postimees

Aasta 2014 hakkab lõppema, seega on käes aeg valida Tartu aasta tegu. Postimees ja Tartu linnavalitsus kutsuvad kõiki tartlasi ja ka meie linna sõpru mõtlema ja arvamust avaldama, mis oli see tegu, ettevõtmine või üritus, mis seda tiitlit vääriks. Et valimises osaleda, tuleb juuresolevas nimekirjas valida enda sobiv eelistus. Iga vastaja saab märkida vaid ühe teo – selle, mis tema arvates on kõige olulisem.

Oma eelistuse võib saata ka lehes ilmuva talongiga, mis tuleb saata hiljemalt 17. detsembriks Postimehe toimetusse Gildi 1, Tartu 50095. Oma eelistuse võib saata ka elektronpostiga aadressil tartu@postimees.ee või avaldada oma arvamust Tartu kodulehel www.tartu.ee. Tähtaeg on sealgi 17. detsember.

Võitnud teo tegijad saavad linnavalitsuselt ja Postimehelt kingituse, enim mainitud ettevõtmisi märgib linnavalitsuse ja Postimehe aukiri.

Nende vastajate vahel aga, kes aitavad võitjat valida, loosime välja kümme linnavalitsuse ja kümme Postimehe meenet.

Postimees ja Tartu linnavalitsus valivad aasta tegu juba 17. korda.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles