Parim noortebänd tuleb Elleri muusikakoolist

Kertu Kula
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Innersound tõi noortebändilt võidu. Liikmed (vasakult) Elina Hokkanen, Karl Tammaru, Jan Kulbin ja Johannes Laas.
Innersound tõi noortebändilt võidu. Liikmed (vasakult) Elina Hokkanen, Karl Tammaru, Jan Kulbin ja Johannes Laas. Foto: Kristjan Teedema

Eelmisel reedel valiti Tallinnas klubis Hollywood välja Noortebänd 2014, kelleks on dream-pop-jazz’i viljelev Elleri muusikakooli kooseis Innersound. Bändi solist Elina Hokkanen ütles, et konkurents oli väga tihe ja seega tuli ka võit väga ootamatult.

Hokkanen rääkis, et pärast finaalis esinemist oli tunne väga hea. Neiu sõnul nautis ta esinemisel iga momenti ja kahju oli vaid sellest, et esitada sai kõigest kolm laulu.

«Meie eesmärk oli endast rahvale teada anda ja näidata, et oleme uus noor bänd, kes kirjutab ise lugusid ning soovib võimalikult laia publikuni jõuda,» kinnitas solist. Ta lisas, et Noortebändile ei tohiks minna mõttega, et võit on kõige olulisem.

Solisti sõnul meeldib talle esinedes kõige rohkem see, kui näeb publiku silmades ootusärevaid emotsioone. «Kui meil on ootamatud pausid, siis tuleb publiku poolt kohe selline mõnus reaktsioon ja saan aru, et neile meeldib muusika, mida me teeme,» rääkis Hokkanen.

Lisaks rahalisele auhinnale pälvis Innersound esinemiskutse Jazzkaarele ja tulevikumuusika festivalile Juu Jääb. Üheks eesmärgiks on bändil pääseda esinema kevadisele Tallinn Music Weekile.

Järgmine esinemine on bändil Tartu Jazzklubis 19. detsembril. Innersoundil on jaanuari keskpaigas plaan välja anda ka oma esimene album.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles