Aia otsa takerdunud mees vajas meedikute abi

Risto Mets
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Õnnetuses viga saanud tüdruk viidi Rakvere haiglasse.
Õnnetuses viga saanud tüdruk viidi Rakvere haiglasse. Foto: Arvet Mägi/Virumaa Teataja

Esmaspäeva õhtul kell 22.13 sai päästeamet väljakutse Tartusse Lai tänavale, kus aia otsa raudlati külge oli kinni jäänud meesterahvas.


Lõuna-Eesti päästekeskuse pressiesindaja Marek Kiik märkis, et eritehnikat vaja ei läinud. Päästjad tõstsid kintsupidi aia otsa kinni jäänud mehe alla ning andsid ta üle kiirabibrigaadile.

Lõuna prefektuuri pressiesindaja Kristina Kostina kinnitas, et hetk enne seda helistas politseisse kodanik ning teavitas, et keegi karjub Lai tänaval. Kui politseinikud sündmuskohale jõudsid, olid juuresolijad teavitanud juba ka päästjaid.

«Politseil puudub hetkel info samas kohas või selle lähedal kuriteo toimepanemise kohta. Miks vigastada saanud inimene otsustas üle aia minna, jääb praegu selgusetuks,» märkis Tartu politseijaoskonna patrullteenistuse vanem komissar Aivar Kirja. Tema hinnangul tegid inimesed õigesti, et helistasid nii politseisse kui päästjatele.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles