Ärinõuandla teeb töötutest ettevõtjaid

Risto Mets
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Ettevõtlikele töötutele mõeldud tasuta infopäev Tartus jagab teadmisi firma asutamisest, kuid õpetab ka oma eesmärke ellu viima.


Sihtasutuse Tartu Ärinõuandla arenduskonsultant Siim Ausmees märkis, et infopäev pakub põhjalikku informatsiooni ettevõtlusega alustamise kohta ja võimaldab enda jaoks selgemalt määratleda eesmärgid, mille poole liikuda.

«Räägitakse nii tasuta teenustest ja tugimeetmetest alustavatele ettevõtjatele kui erinevatest ettevõtlustoetustest. Esinevad Tartu Ärinõuandla ja Eesti Töötukassa esindajad.»

Päeva teises pooles leiab aset «Unistuste ja eesmärkide» töötuba, milles osalejad saavad oma unistuste ja eesmärkide üle põhjalikumalt mõelda ning leida lahendusi nende elluviimiseks.

Infopäev, mis algab 18. augustil kell 10 Atlantises, on kõigile tasuta, kuid eeldab eelnevat registreerimist SA Tartu Ärinõuandla koduleheküljel, e-postil siim.ausmees@tartu.bas.ee või telefonil 7 428 402.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles