Jooksuhooaeg võib lõppeda lumiselt

Risto Mets
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Novembrijooks Tartus Kvissentali linnajaos.
Novembrijooks Tartus Kvissentali linnajaos. Foto: www.treenitus.eu

Laupäeval annab Treenitus MTÜ Kvissentalis veemotoklubi juures stardi kolmandale Tartu novembrijooksule. Et ilmateenistus ennustab reedeks ja laupäevaks ka kerget lumesadu, võib jooks tulla juba talvistes oludes.

Jooksuhooaja viimasele rahvajooksule on oodata starti ligikaudu 450 osalejat, kinnitas peakorraldaja Jaanus Mäe. «Ilmad on küll külmad olnud, kuid jooksule-kõnnile registreerimise huvi pole see vähendanud,» tõdes ta ja leidis, et rahvaspordi huvi on aastaringne. «Kahel eelneval aastal oleme jooksu saanud ära korraldada ilma lumeta. Ehk veab ka sel korral,» avaldas ta lootust.

Start viie kilomeetri pikkusele jooksudistantsile antakse 22. novembril kell 12. Kavas on ka sama pikk novembrikõnd ja lisaks soojendusjooks, soojendusvõimlemine-venitamine ja 100+ kg jooks kaalukamatele jooksusõpradele.

Novembrijooks on Tartu jooksusarja viimane etapp. Sarja liidrid kahe etapi arvestuses on Eesti keskmaajooksu paremikku kuuluv tartlane Allar Lamp ja naistest sel hooajal enamik rahvajookse võitnud tallinlanna Kaisa Kukk.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles