Lasteaedade talvine spordipäev toob kokku pea 800 last

Risto Mets
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tartu linna ja maakonna  lasteaedade spordipäev.
Tartu linna ja maakonna lasteaedade spordipäev. Foto: Sille Annuk

Tartu spordiselts Kalev korraldab 20. novembril arvult kaheksateistkümnenda Tartu linna ja maakonna lasteaedade spordipäeva, kus osaleb kokku ligi 800 last viiekümnest lasteaiast.

Lasteaedade spordipäev on ainulaadne, kuna lasteaedadele teisi nii suuri spordiüritusi Tartus ei ole, märkis ürituse üks korraldajaid Kaire Nurja. Spordipäev propageerib liikumise tähtsust ja tervislikke eluviise juba varases nooruses. Samuti ühendab see läbi spordi lasteaiarühmade õpetajad ja liikumiskasvatajad, kes saavad omavahel regulaarselt kogemusi jagada ning vajadusel õppematerjale vahetada. Üritusel ei selgitata paremusjärjestust ning kõik lapsed saavad auhinna.

Spordipäeva eestvedajaks on juba 17 aastat Tartu spordiselts Kalev. Korraldajad on lubanud organiseerida kõik nii, et lapsed saaksid ennast hästi tunda ja spordisündmus tuleks elamusterohke.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles