Õpilased tutvuvad Tartu teaduspargiga

Raimu Hanson
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Tartu Teadusparki külastasid kolmapäeval ning külastavad 18. ja 24. novembril Lähte, Nõo ja Ülenurme gümnaasiumi õpilased. Ettevõtluse ja tehnoloogia vastu huvi tundvatele gümnasistidele korraldatakse infopäevi, et nad saaksid tutvuda 3D printimise võimalustega, ülevaate ettevõtja karjäärivalikutest ja kohtuda teaduspargis tegutsevate ettevõtjatega.

«Meid on õpilased ka varem külastanud, kuid Protolabi tööstuslikud seadmed jäävad neile kaugeks. Sellega seoses tekkis projektiidee, mis võimaldaks meil hankida õpilastele sobiva 3D printeri ja arendada välja õpilastele suunatud programmi, mis tutvustaks ja populariseeriks eelkõige inseneeriat ja ettevõtlust,» selgitas teaduspargi juhatuse liige Toomas Noorem.

Koostöös Tartumaa Arendusseltsi ja maakonna koolidega töötatakse projekti raames välja püsiv koostöömudel, mida saaks laiendada ka teistesse koolidesse. Projekt lõpeb 15. detsembril.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles