Selgusid rannavolle karikasarja teise etapi parimad meespaarid

Signe Ivask
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Keskel on rannavolle etapi võitjad Silver Siilak ja Rain Raud, paremal Ivo Tauli ning Janno Jõela, vasakul Karl ja Peeter Jaani.
Keskel on rannavolle etapi võitjad Silver Siilak ja Rain Raud, paremal Ivo Tauli ning Janno Jõela, vasakul Karl ja Peeter Jaani. Foto: Erakogu

Esmaspäeval Nõo rannahallis toimunud rannavolle karikasarja finaalmängus astusid Silver Siilak ja Rain Raud vastamisi Ivo Tauli ning Janno Jõelaga. Finaali võitsid Siilak – Raud 2:1.

Tasavägises pronksimängus jätsid Timo Tool ja Martin Loim kasutamata mitu matšpalli ning pidid lõpuks tunnistama Peeter Jaani – Karl Jaani 1:2 paremust.

Esimese meespaaride rannavolle karikasarja etapi, mis toimus 20. oktoobril, võitsid Rain Raud ja Priit Luik.

Meespaaride edetabeli liider on kahel etapil oma paremuse maksma pannud Rain Raud (40 punkti). Talle järgnevad Madis-Arno Küüsvek, Kaspar Kohler ja Timo Tool, kes jagavad 26 punktiga teist kuni neljandat kohta.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles