Pildid ja video: vapramad politseinikud sulistasid aastapäeva puhul Emajões

Risto Mets
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Politsei tänase 96. aastapäeva puhul sumas seltskond Lõuna prefektuuri politseinikke ja Tartu talisuplejaid Emajõkke, et teha karastav suplus. Nii palju kui Eesti politseil on kogunenud aastaid, tuli 4,8-kraadises Emajões ujuda allavoolu ka meetreid.

Ühise vettemineku korraldas juba teist korda Lõuna prefektuuri teabebüroo juht Indrek Koemets. Kui mullu käis jões üksnes kolm politseinikku, siis tänavu tegi lõunapausi ajal koos korrakaitsjatega karastava supluse ka seitse-kaheksa kohalikku talispuluse harrastajat.

«See on meie spontaanne tähelepanuavaldus Eesti ajaloos tähtsa päeva tähistamisel põhjamaiselt kargel moel,» märkis Koemets. Ühtlasi avaldas ta lootust, et alanud traditsioonil on jõudu edasi kesta. «Ka esimene Tartu maraton startis Emajõelt ning kes oskas siis arvata, et sellest saab Eesti ajalukku üks tervislik lehekülg.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles