Emajõe festival taaselustab ujumisvõistlused jõel

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Emajõe Festivali jõeparaad.
Emajõe Festivali jõeparaad. Foto: PRIIT MÜRK/PM/SCANPIX BALTICS

27. ja 28. augustil Tartus peetav viies Emajõe festival on eelnevatest sportlikum – jõel ja kallastel peetakse mitmeid erinevaid mõõduvõtmisi.

Esimest korda toimuvad avaveeujumise võistlused Emajõe karikale, kuhu oodatakse osalema nii sportlasi kui harrastajaid-entusiaste.


«Tänavu tähistatakse Eestis ujumise 100. aastapäeva. Emajõe festival soovib taaselustada vanu jõeujumise traditsioone ja tõestada, et Emajõgi on igati sobiv võistluspaik. Loodame väga, et Emajõe karikast saab Tartu spordielus uus traditsioon. Ootame ujumisvõistlustele rohkelt osalejaid ja pealtvaatajaid,» ütles Emajõe festivali korraldaja Tiigi seltsimaja projektijuht Aile Parmsoo.

Emajõe karikavõistluste 1200-meetrise distantsi start antakse 28. augustil kell 14.00 Lodjakoja juurest. Finiš on Atlantise ees. Võistlejate registreerimine algab kell 13.00 stardipaigas.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles