Ruukki avas uue katusekeskuse

Vilja Kohler
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Aardla ja Ringtee tänava nurgal avas paar päeva tagasi uksed Ruukki katusekeskus.
Aardla ja Ringtee tänava nurgal avas paar päeva tagasi uksed Ruukki katusekeskus. Foto: Margus Ansu

Tartus paarkümmend aastat katustele kõike vajalikku pakkunud Ruukki sai oma majapidamise ühe katuse alla, paar päeva tagasi avas uksed uus katusekeskus.

Aardla tänava kõrvale Ringteele Tööriistamarketi naabrusse kerkinud ligi 640-ruutmeetrises kahekorruselises hoones on peale kaupluse ligi saja ruutmeetrine plekitöökoda ja pea paarisajaruutmeetrine ladu.

«Ruukki Express on «kõik ostud ühest kohast» katusekeskus,» selgitas Ruukki Tartu katusekeskuse juhataja Rutt Lepp.

See tähendab, et Ruukki teraskatuste kõrval pakutakse ka teisi katusekatteid ehk katusekive ja bituumensindleid, läbirääkimised käivad eterniidi hankijatega.

Keskuses on olemas vajalikud katusetarvikuid (lisaplekid, vihmaveesüsteemid, katuse turvatooted), professionaalide tööriistad ja ohutusvahendid ning ehitustöödeks vajalikud tooted.

«Meie keskusest saavad kõik soovijad ka nõu ja abi kõigis katusega seotud küsimustes, » ütles Rutt Lepp. Teenustena pakutakse nõustamist, mõõdistamist, paigaldust, hooldust ja plekksepatöid.

Ruukki on Tartus tegutsenud 1990. aastate algusest, seni pidas firma kontorit Turu ja ladu Tähe tänaval. Uus katusekeskus töötab rendipinnal, hoone omanik on Kaarsilla Kinnisvara OÜ.

Rutt Lepa sõnul on Ruukki võtnud suuna katusekeskuste rajamisele. Mullu hakkasid sellised keskused tööle Tallinnas ja Jõhvis, sel suvel avati keskus Pärnus ja nüüd Tartus.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles