Perepäeval näeb nüüdisaegset õpitehnoloogiat

Risto Mets
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Tartu ülikooli haridusuuenduskeskuses korraldab sihtasutus Archimedes hariduse koostööpäevade raames perepäeva, kus näeb roboteid ja teadusteatrit ning saab õppida nutiseadmetega enesetutvustust.

Laupäeval, 1. novembril kell 10 - 14 korraldatav mitmekesine töötubade programm võimaldab lastel omandada esmateadmisi robotite programmeerimises, teha tutvust reaalainetega läbi teadusteatri, avastada Toomemäe loodust tahvelarvutitega ning õppida ennast nutiseadme abil esitlema, teatas sihtasutus Archimedes.

Lapsevanemad saavad seminarides arutleda väikelaste mänguasjade, laste erivajaduste märkamise, kujundava hindamise ning meedia mõju üle väikelastele. Samuti saavad lapsevanemad teha tutvust haridustehnoloogiaga, mis tänapäevaseid koolitunde üha enam ilmestab.

Tartus toimuv perepäev on stardipauk läbi novembri kolme nädalalõpu toimuvatele hariduse koostööpäevadele. Järgmine Hariduse koostööpäevade üritus on suunatud õpetajatele ja koolijuhtidele ning toimub 7. novembril Tartu ülikooli Narva kolledžis.

Ürituste programmiga saab tutvuda internetis aadressil: koostoopaevad.archimedes.ee.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles