Ivanov kohtub I Paf Openi avaringis Bublikuga

Signe Ivask
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tennis.
Tennis. Foto: Margus Ansu / Postimees

Tartus toimuval ITFi sarja tenniseturniiril I Paf Open kohtub Eesti esinumbrina võistlustulle asuv Vladimir Ivanov (ATP 420) avaringis venelase Aleksandr Bublikuga (ATP 917).

Eesti esindaja Anton Pavlov (ATP 2077) peab esimeses kohtumises vastu astuma sakslasele Pirmin Haenlele, kes on ATP edetabelis 702. kohal.

Tartu meistri Alan Braschinsky vastane on samuti sakslane, edetabeli 2024. number Denis Kapric.

Eestlane Hendrik Inno kohtub Jevgeni Elistratoviga Venemaalt (ATP 1038) ja Kristjan Tamm põhjanaabri Mika Kosoneniga.

Kvalifikatsiooniturniiril finaali jõudnud Siim Tuus kahjuks põhiturniirile ei pääsenud, sest pidi tunnistama Valgevene mehe Aleksandr Halinko paremust 3:6, 1:6.

Paarismängus on Ivanov koos valgevenelase Dzimitri Zhyrmontiga ning neil on tabelis kolmas asetus. Esimese ringi vastaseks loositi neile Ivan Nedelko (Venemaa) – Andrei Soltoianu (Moldova).

Alan Braschinsky – Karl Kiur Saar kohtuvad Soome paariga Pyry Hyrkkonen – Mika Kosonen.

Siim Tuus mängib koos Uus-Meremaa mängija Tristan Staytiga ja nende esimese ringi vastased on tabelisse neljandaks asetatud Jevgeni Elistratov – Vladimir Poljakov.

Anton Pavlov moodustab tandemi sakslase Denis Kapriciga ja neile tulevad vastu teiseks paigutatud Pirmit Haenle (Saksamaa) – Jan Sabanin (Venemaa).

Mängud algavad täna Tähtvere tennisekeskuses kell 12.

Rohkem infot turniiri kohta ning tulemusi leiate siit.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles