Ihaste tee tehti liikluseks lahti

Risto Mets
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Hiljutise Tartu linnamaratoni ajal oli Ihaste tee Idaringtee viadukti all suletud ning jooksjad pidid läbima paarisaja meetri pikkuse liivase rajalõigu.
Hiljutise Tartu linnamaratoni ajal oli Ihaste tee Idaringtee viadukti all suletud ning jooksjad pidid läbima paarisaja meetri pikkuse liivase rajalõigu. Foto: Risto Mets

Ehkki esmalt pidid autod pärast Idaringtee silla aluse betoonosa välja ehitamist pääsema Ihaste teele juba septembris, läks töödega aega siiski kauem. Uut avamistähtaega 15. oktoobrit polnud aga vaja enam nihutada ning eilsest pääsevad autod seal taas sõitma.

Kuni 15. oktoobrini oli seoses Ihaste teed ületava viadukti ehitusega suletud liikluseks ka Ihaste tee. Nüüd on tööde järg võimaldunud selle liikluseks avada ja viimane asfaldikiht pannakse sõiduteele lähima nädala jooksul, teatas linnavalitsus. Asfalteerimise ajal suunavad liiklust reguleerijad.

Lõpetamisel on ka Idaringtee teise ehitusalasse jääv Lammi tn ringristmik, kuhu on paigaldada veel liiklusmärke ja viitasid.

Linnamajandusosakonna juhataja asetäitja Andres Pooli sõnul ollakse Idaringtee teise etapi ehitustöödega graafikus ning kogu kolmekilomeetrine teelõik sh 400 meetri pikkune Ihaste sild avatakse liiklejatele hiljemalt 2015. aasta aprillis.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles