Tartu-Viljandi maantee oli avarii tõttu suletud

Risto Mets
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Täna pärastlõunal juhtus Tartu-Viljandi maantee 46. kilomeetril liiklusõnnetus.

Maanteeinfokeskuse teatel juhtus õnnetus Leie külas Ulge bussipeatuse juures. Maantee oli õnnetuse tõttu mõnda aega suletud, kuid liiklus taastati kella 18.45 ajal.

Lõuna prefektuuri kinnitusel saabus politseile kell 13.16 informatsioon, et kokku põrkasid söödakoormaga veok ning sõiduauto.

Esialgsetel andmetel keegi õnnetuses tõsisemalt vigastada ei saanud.

Politsei selgitas sündmuskohal, et Viljandi suunas liikunud Opel Omega, mida juhtis kaine ja juhtimisõigusega mees, kaldus seni teadmata asjaoludel vastassuunavööndisse. Seal põrkas ta kokku Tartu suunas liikunud ja sea sööta vedanud poolhaagisega. Veokit juhtis kaine ja juhtimisõigusega mees.

Kokkupõrke järel paiskus sõiduauto teelt välja kraavi ning veok omakorda teele külili sulgedes mõlemad suunavööndid.

Liiklusõnnetuses said viga autojuht ja kaasreisija, kes toimetati Viljandi haiglasse. Senistel andmetel ei ole nende vigastused eluohtlikud. Veokijuht viga ei saanud.

Politsei selgitas, et turvavarustust kasutasid õnnetuses osalenud liiklejad nõuetekohaselt, ka rehvid vastasid nõuetele ning nähtavus antud teelõigul oli hea.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles