Vanemuise teater omandas esitajaõigused muusikalile «Mary Poppins»

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Mary Poppins.
Mary Poppins. Foto: Teater Vanemuine

Vanemuise teatri juht Paavo Nõgene ja Music Theatre International LLC esindaja allkirjastasid litsentsilepingu, mis annab Vanemuise teatrile Eesti territooriumil eksklusiivse õiguse tuua lavale Disney ja Cameron Mackintoshi muusikal «Mary Poppins».

Vaatajate ette jõuab «Mary Poppins» 2011. aasta novembris.

«Muusikali «Mary Poppins» esitusõigusi on Vanemuise teater taotlenud üle nelja aasta. Neli aastat tagasi lubati meile, et 2011 jõuab «Mary Poppins» Eestis lavale ja nii ka läheb,» rääkis Vanemuise juht Paavo Nõgene.

Muusikal põhineb P.L.Travers´i lugudel ja The Walt Disney filmil. Originaalmuusika ja laulusõnad on kirjutanud vendadest heliloojad Richard M. Sherman ja Robert B. Sherman. Libreto autor on Julian Fellowes.

Muusikalis kõlab lisaks vanadele ja tuntud lauludele ka täiendavat muusikat ning laule, mille autoriteks on George Stiles ja Anthony Drewe koostöös Cameron Mackintoshiga.

««Mary Poppins» on fantastiline koguperemuusikal, mis pakub rõõmu igas vanuses teatrisõpradele. Lisaks on tegu lavateosega, mis sobib väga hästi käesoleva aasta novembris lavale jõudva muusikali „Helisev muusika“ järglaseks Vanemuise teatri repertuaaris,» tõdes Paavo Nõgene.

«Mary Poppinsi» lavaletoomiseks peetakse läbirääkimisi erinevate lavastusmeeskondadega. Peaosatäitjad ja lavastusmeeskond selguvad selle aasta lõpuks. Vanemuine toob muusikali lavale novembris 2011 ja seda hakatakse mängima Vanemuise suures majas ja Nokia Kontserdimajas.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles