Luunja vald tutvustab kodukandiraamatuid

Raimu Hanson
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Indrek Kärneri «Emajõe rändaja teejuht».
Indrek Kärneri «Emajõe rändaja teejuht». Foto: Pm

Luunja kultuuri- ja vabaajakeskus tutvustab kultuurineljapäevade raames täna kaht tänavu trükist tulnud Luunja vallaga seotud raamatut.

Kell 18 kohtuvad huvilistega Kapteni Keldris näidendi «Luunja mõisa uus häärber» autor Tamur Tensing ja «Emajõe rändaja teejuhi» autor Indrek Kärner.

Ajalooline näidend «Luunja mõisa uus häärber» on Luunja vallavalitsuse ehitus- ja keskkonnanõuniku Tamur Tensingu debüüt näitekirjanikuna. Trükist tulnud näidend tuli Luunja Aidateatri lavastusena vaatajate ette 2013. aasta mõisapäevadel, kui möödus Luunja esmamainimisest 510 aastat. Selsamal puhul oli näitleja ja lavastaja Üllar Saaremäe kirjutanud näidendi «Mina, Münnich», mille tekst on samuti äsja ilmunud raamatus.

Koolitaja ja arenduskonsultant Indrek Kärner on Luunja vallavalitsuse liige. Tema raamat tutvustab Emajõge, nagu see avaneb ränduri pilgule, eelkõige paadiga rändaja pilgule. Luunja vald on tänavuse aasta kuulutanud jõeaastaks.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles