Galerii: motokokkutulek Jõgevatreff kogub tuure

Risto Mets
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Motokokkutuleku südames - Kuremaa mõisapargis - saab kokku paar tuhat inimest.
Motokokkutuleku südames - Kuremaa mõisapargis - saab kokku paar tuhat inimest. Foto: Risto Mets

Kui eile oli Jõgevamaa teedel veel suhteliselt rahulik päev, siis alates täna hommikust moodustavad enamiku liiklusvoost nahksetesse kostüümidesse riietunud mootorratastel vuravad inimesed, kel kõigil üks siht - 19. korda peetav Jõgevatreff.


Küsimusele kuidas läheb, vastas kokkutuleku juures aunimetust «hall kardinal» kandev, kuid ka sündmust selle ajaloo algusest peale korraldav Igor Ellisson, et kehvasti: «tulijaid on veel rohkem kui läinud aastal.» Tegelikult on aga vana motomatkaja süda rahul - Jõgevatreff on aasta-aastalt üha suurem.

Täna õhtupoolikul võtsid korraldajad Kuremaa mõisapargis vastu üha uusi külalisi. Pargialusel laius suur telklinnak.

Ürituse avalik kulminatsioon saabub homme päeval, mil kõik kokkutulekule saabunud umbes 2000 mootorratturit sõidavad ühises paraadis läbi Jõgeva linna. Hiljem leiab Jõgeval aset võrride võidusõit. Suuremad tsiklid osalevad aga kogu maakonda hõlmavas motoorienteerumises.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles