Alatskivi ja Nõo vallas tuleb jäätmete kogumise ring

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Laupäeval, 4. oktoobril on Alatskivi vallas ohtlike jäätmete kogumise aktsioon. Kogumispäeval võetakse tasuta vastu vanu päevavalguslampe, elavhõbedat sisaldavaid jäätmeid, vanu ravimeid, õlijäätmeid (vedelad) ja -filtreid, pliiakusid, vanu akusid ja patareisid, vanu aerosoolipudeleid, lahusti- ja liimijäätmeid, ohtlike ainetega saastunud pühkmeid, taimekaitsevahendite jääke, värvi- ja lakijäätmeid, olmekeemia jääke, kahjulike ainetega saastunud taarat jne.

Kogumisringi alustatakse kell 13 Torila bussipeatuse juurest ning liigutakse Kokora–Tõruvere–Rootsiküla–Nina–Lahe–Lahepera kaudu Naelavere külla, kuhu plaanitakse jõuda kell 15.35.

Aktsiooni toetab SA Keskkonnainvesteeringute Keskus ja MTÜ Ida-Eesti Jäätmehoolduskeskus. Jäätmeid veab AS Epler & Lorenz.

Ka Nõo vallas saab oktoobrikuus ära anda suuri elektroonikajäätmeid, nagu näiteks pliit, külmkapp, pesumasin, teler.

Huvilistel tuleb hiljemalt 6. oktoobriks teatada vallavalitsusele (merike@nvv.ee, tel 745 5332) äraantava elektroonika loetelu, asukoht ning kontaktisiku telefoninumber. Seejärel annab vald kõigile huvilistele teada kogumisringi täpse kuupäeva.

Lisaks kogumisringidele saab igal ajal elektroonikajäätmeid viia Nõo alevikus Voika 20 asuva OÜ NRTK tankla juures olevasse merekonteinerisse. Konteineri võtme saab tankla lahtioleku ajal tankla teenindajalt.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles