Oktoobris tulevad neljas Tartu koolis mõttetalgud

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Neli Tartu kooli, linnaosaseltsid ja haridusosakond kutsuvad õpetajaid, vilistlasi, vanemate klasside õpilasi ja lapsevanemaid mõttetalgutele.

14., 28., 29. ja 30. oktoobril arutatakse Mart Reiniku koolis, Kesklinna koolis, Forseliuse koolis ja Karlova koolis, kuidas parandada infovahetust kooli ja kodu vahel, kuidas luua ja kaasata kogukondi koolielu rikastamiseks ning kuidas lapsevanemate huve paremini esindada.

«Kuulanud, kui palju minu noorema lapse klassikaaslaste vanematel oli ideid kaasa löömiseks, olen mina küll optimistlik, et neljas koolis toimuvad mõttetalgud saavad anda tõuke reaalseteks muutusteks,» selgitas Aune Valk Karlova seltsist. «Muutuseks võiks minu meelest olla huvitavam, reaalse eluga enam seotud ja avatum kool. Ükski vanem ega ükski õpetaja üksi ei suuda seda, aga koos me suudame. Selles ongi kogukonna kooli mõte.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles