Raeplatsil tuleb pinksiturniir

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Lauatennis
Lauatennis Foto: Elmo Riig / Sakala

Pühapäeval korraldab pinksiklubi Metsvint Raekoja platsil lauatenniseturniiri, kuhu oodatakse kõiki, kellele meeldib pingpongi mängida. 

Raeplatsile pannakse üles kaks lauda ning vastavalt mängijate arvule selgub kohapeal ka turniiri formaat. Registreerida saab end pühapäeval alates kella kahest päeval. Tund hiljem aga peetakse Metsvindi kolm kuud kestnud turniiri finaal, milles osalevad Indrek Mällo ja Mihkel Pikkat. 

Peakorraldaja Janno Pikkati sõnul tegutseb pinksiklubi Metsvint juba paar aastat, kuid selle suvega on tegevus aina aktiivsemaks muutunud. Turniire on korraldatud nii linna raudbetoonist laudadel ja ka kultuurikvartali Uues õues. 

«Raekoja platsil korraldame turniiri seetõttu, et lauatennis linnarahvale lähemale tuua ning kaasata juhuslikke möödujaid,» lausus Pikkat. Ta lisas, et pühapäeval on justkui pinksipidu, sest mängimise ajal kõlab ka muusika, mis annab mängijatele hea rütmi sisse.  

Pühapäevasel turniiril mängivad lapsed ja täiskasvanud koos, seega mängijad saavad endale paarilise juhuslikult. Parimatele jagub ka auhindu, mille peakorraldaja jätab üllatuseks.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles