Galerii: üheksa mehega mängima jäänud Flora oli ikkagi Tammekast üle

Risto Mets
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Jalgpalli Eesti meistrivõistluste sarjas viimati Tartust viigiga lahkuma pidanud FC Flora pani laupäevases mängus Tammeka vastu juba avapoolajal oma paremuse maksma ning võitis lõpuks väravatega 4:2. Mängus juhtus aga nii mõndagi ning Flora lõpetas üheksa mehega.

Flora asus kohtumist juhtima 26. minutil Albert Prosa tabamusest. 36. minutil suurendas eduseisu Irakli Logua ning 39. minutil Zakaria Beglarišvili.

Teisel poolajal realiseeris Markus Jürgenson 62. minutil penalti ning tulemus oli juba 4:0. Tammeka esimene värav sõndis 66. minutil ja selle autoriks oli Rauno Tutk. Neljandal üleminutil vormistas ta väravaks ka Tammeka kasuks antud penalti, tehes lõppseisuks 4:2.

Flora lõpetas kohtumise aga üheksakesi. 81. minutil teenis teise kolllase kaardi Sergei Mošnikov ning teisel üleminutil eemaldati Karl-Eerik Luigend.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles