Vallikraavi tänaval avab uksed Nott

, suvereporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Notis pole kasutatud professionaalse sisekujundaja abi, suurem osa on omanike omalooming. Seintel rippuvate maalide autoriks on maastikuarhitekt Jaanika Sokman.
Notis pole kasutatud professionaalse sisekujundaja abi, suurem osa on omanike omalooming. Seintel rippuvate maalide autoriks on maastikuarhitekt Jaanika Sokman. Foto: Andres Ehrenpreis

Sel nädalal avab Vallikraavi tänaval Vilde kohviku lähistel oma uksed pubi Nott. Pubi juhatuse liige Meelis Vooro teisipäeval Tartu Postimehele täpset avamise kuupäeva öelda veel ei osanud.


Uue pubi sihtrühmaks on Vooro sõnul eelkõige tudengid, keda soosib ka varahommikuste tundideni mõnusat äraolemist pakkuv lahtioleku aeg. Esialgu on kavas pubi lahti hoida kella neljast päeval neljani hommikul.

Väikses pubis on 25–30 istekohta, lisaks on klientidel võimalik istuda päiksepaistelisel terrassil.
Pubi omapärane nimi Nott sai välja mõeldud Vooro sõprade abiga, kellelt küsiti, mida nad nädalavahetusel teevad. Vas­­tuseks sai Vooro sõna «nottima», mis tähendas slängis sõprade seltsis alkoholiga ajaveetmist.

Notis on rõhk alkoholi serveerimisel ning paraku korralikku kõhutäit ei saa. Küll on aga võimalik süüa kergemaid toite, näiteks mitmesuguseid suupisteid, võileibu ja salateid.
Uue pubi omanik Meelis Vooro lähinaabrit Vildet ei karda, kuna tema hinnangul on kohtade suunitlus pisut erinev.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles