Kraana müksas kaubiku kraavi

Risto Mets
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Õnnetus kraana ja väikebussi vahel Tartus Roosi tänaval.
Õnnetus kraana ja väikebussi vahel Tartus Roosi tänaval. Foto: Risto Mets

Neljapäeva hommikul põrkasid Tartus Roosi tänava ääres kokku kaubabuss ja suur kraanaauto. Õnnetuses sai üks inimene ka vigastada.

Õnnetus juhtus Roosi tänaval kohas, kus Fortumiga seotud ehitusfirma Giga rajab parasjagu Eesti Rahva Muuseumi kütmiseks soojatorustikku.

Lõuna prefektuuri kõnesiku Kerly Peiteli kinnitusel sai politsei liiklusõnnetusest teate kella 9 paiku hommikul. Politsei selgitas kohapeal, et väikebuss seisis tee ääres ning 38-aastane mees otsis bussist parasjagu tööriistu, kui mööda sõitnud kraana, mida juhtis 44-aastane mees, riivas bussi tagaosa.

Kraanal oli esimene toetuskäpp välja sirutatud ning juht ei veendunud, et see oleks kinnises asendis. Selle sama välja ulatunud toetuskäpaga rammiski kraana kaubiku taganurka.

Kaubik paiskus kraavi ning koos masinaga ka tööriistu otsinud mees, kes sai õnnetuses vigastada. Kiirabi viis ta õnnetuspaigalt traumapunkti.

Väiksema sõiduki tagaluugil ilutses kokkupõrke järel sügav mõlk. Kraanal silmaga nähtavaid vigastusi ei olnud. Politsei alustas juhtunu uurimiseks menetlust.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles