Rattamaratoni rajal tuleb ühistreening

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tartu rattamaratoni ühistreening.
Tartu rattamaratoni ühistreening. Foto: Külli Leola / Klubi Tartu Maraton

17. Tartu rattamaratoni esimene üritus on pühapäeval kell 11, kui algab tasuta ühistreening.

Sõidetakse samadel radadel, kus nädal hiljem ka põhivõistluse ajal: sõita saab nii 89-kilomeetrist kui ka 40-kilomeetrist distantsi. Start on avatud kell 11–11.15 ning enne starti tuleb registratuuris oma nimi kirja panna. Rajal on üks teeninduspunkt, see asub 66. kilomeetril Palul. 

Start on Otepääl Tehvandi staadionil ja finiš Elvas Tartumaa tervisespordikeskuses, kus pakutakse sooja ja külma jooki ning on võimalus ratast pesta. Finiš suletakse kell 16. Pärast finišeerimist saavad soovijad sõita tagasi stardipaika tasuta bussidega, mis väljuvad kell 14, 15 ja 16. Ühistreeningul on kiiver kohustuslik.

Ühistreeningust on tavapäraselt osa võtnud 200–300 inimest, möödunud aastal oli osalejaid 270. 

Rattamaratonile on praeguseks mõlemale distantsile kokku registreerunud ligikaudu 4800 ratturit. Möödunud aastal osales 5559 inimest. Täna on viimane soodushinnaga registreerimise päev. 

Maailma suuruselt kolmas maastikurattaüritus Tartu rattamaraton leiab aset 21. septembril, start antakse kell 10 Otepäält.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles