EMÜ komplekteeris korvpallimeeskonna

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Korvpall.
Korvpall. Foto: Peeter Langovits

Enamikku mängijaist on võimalik näha EMÜ värvides juba täna õhtul kell 18.30, kui algab esimene kontrollkohtumine Eesti esimesse liigasse kuuluva meeskonnaga BC Kala/Põlva.

Maaülikooli põhimeeskond mängib tänavu Eesti teises liigas ja Tartu meistrivõistlusi meistriliigas. Meeskond jätkab enam-vähem samas koosseisus kui eelmisel hooajal. 

Eelmisest aastast mängivad meeskonnas tsentrid Kristjan Sardis ja Lauri Hingla (ainult II liiga), ääremängijad Jürgen Jupits, Erko Kivi, Andres Reial, Taavi Leok (ainult Tartu liiga) ja Krister Tapper ning tagamängijad Ken Karja ja Argo Orumaa. 

Uutest meestest on lisandunud ääremängija Gert Kaldmäe (Orissaare Rock) ning tagamängijad Sander Karro (Tamsalu Los Torros), Urmet Roosimägi (KK Hito), Ott Toomsalu (AP Mets) ja Jarko Kool (KK Hito, ainult Tartu liiga). Peatreener on Esko Tõnisson.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles