Politsei otsib Tartus avariipaikadelt põgenenud juhte

Risto Mets
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Teiste õnnetuste kõrval uurib politsei ka juhtumit, kus seni kindlaks tegemata auto sõitis Tartus Raatuse tänava parklas puruks elektrikilbid.
Teiste õnnetuste kõrval uurib politsei ka juhtumit, kus seni kindlaks tegemata auto sõitis Tartus Raatuse tänava parklas puruks elektrikilbid. Foto: Politsei

Möödunud nädala teisel poolel juhtus Tartus mitu liiklusõnnetust, mille põhjustajad lahkusid sündmuskohalt, jättes kahju hüvitamata ja politseid õnnetusest teavitamata.

4. septembril ajavahemikus kell 14 - 15 sõideti Tartus Vitamiini tänaval Selveri kaupluse parklas otsa sinna pargitud BMW-le ja mõlgiti selle uks, teatas Lõuna prefektuur.

5.septembril teatati, et öö vältel on Tartus Raatuse 27 suures parklas sõidetud otsa elektrikilpidele.

Laupäeval, 6. septembri ennelõunal kella 11.20 ajal avastati, et Tartus Vabaduse puiesteel Kaubamaja parklas on otsa sõidetud musta värvi Audi A3-le.

Pühapäeval, 7. septembri päeval avastati, et Tartus Anne tänav 89 ees on otsa sõidetud sinna pargitud halli värvi Audi A4-le. Sama päeva õhtupoolikul avastati, et Tartus Raua tänaval on pikali sõidetud tee keskel ohutussaarele paigaldatud liiklusmärk.

Politsei palub kõigil, kel on täiendavat infot nende juhtumite kohta, võtta ühendust Tartu avariipolitseinikega telefonil 730 8814 või lühinumbril 110.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles