Rallikrossisarja finaaletapp sõidetakse Kulbilohul

Risto Mets
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kulbilohul teeb rallikrossidebüüdi Maria Roop.
Kulbilohul teeb rallikrossidebüüdi Maria Roop. Foto: Erakogu

Laupäeval selguvad Elva lähistel Kulbilohu rajal rallikrossi Eesti meistrid. Lisaks Eesti paremikule stardivad ka Läti, Leedu ja Venemaa sportlased.

Et üheski neljast võistlusklassist ei ole tiitlivõitja veel lõplikult selgunud, on oodata armutut kihutamist, kinnitasid korraldajad. Võistlussõidud algavad kell 10.15, kuid et oodatult saadab üritust ka suur publikuhuvi, on soovitav kohale minna varem.

Korraldajate teatel võib rallikrossile spetsialiseerunute kõrval näha rooli keeramas ka näiteks krossitähte Juss Laansood või ralliässa Margus Murakat.  Kumb meestest uuel alal omavahelises konkurentsis parimat tulemust näitab, saab selgeks päeva lõpuks. Mõlemad sõitjad seavad ühisstardiks stardijoonele Reinsalu Spordi poolt ette valmistatud nelikveolised rallikrossiautod Ford Fiesta MK.

Lisaks saab publik üle hulga aja kaasa elada ka naisvõistlejale. Oma debüüdi rallikrossis teeb seni sprintidel ja jääradadel häid tulemusi saavutanud Maria Roop.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles