Leppik pole välismaale veel käega löönud

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Silver Leppikule terendas võimalus mängida Belgias ja Soomes. Tartlaste rõõmuks jätkab ta Rockis.
Silver Leppikule terendas võimalus mängida Belgias ja Soomes. Tartlaste rõõmuks jätkab ta Rockis. Foto: Margus Ansu

Rockiga kolmeks aastaks lepingu sõlminud Silver Leppik ütles Tartu Postimehele, et Eestis tal Tartu klubile alternatiivi pole.



Lõite järgmiseks kolmeks aastaks käed Rockiga. Kas olete asjade sellise käiguga rahul?

Ikka olen rahul. Kui Eesti korvpallipilti arvestada. Tahtsin ikka välismaale minna, aga asjade kulg ei ole alati nii hea, kui tahaks.

Ma ei ole veel muidugi käega löönud, kui õnnestub koondisse saada, siis variandid on veel olemas. Enne hooaja algust ei tahaks välismaa plaane veel maha matta.

Millised perspektiivid välismaalt paistsid?

Ühe Belgia meeskonnaga oli asi kõige konkreetsem. Aga ära vajus see, ilmselt leiti keegi teine. Rohkem ei ole ennast kusagile pakkunud ka.

Kaalumisel oli ka Soome variant, mida tuttav pakkus. Samas saan ma Rockiga nii palju tugevaid mänge kolmes liigas, et polnud mõtet vahetada võistkonda selle pärast, et mängida ainult Soome liigas.

Kas Eestist ei ole keegi peale Rocki Silver Leppiku vastu huvi ilmutanud?

Ei oska öelda. Ei ole seda Eesti värki ka ise väga uurinud. Olen selles suhtes väga kindlalt välja öelnud, et kui jään Eestisse, siis mul peale Rocki valikuid ei ole. Perekond on siin ja mujale ei taha.

Kui hea lepingu Rockilt saite? Ajakirjanikud tahavad ikka teada, kui palju korvpalluritele makstakse.

Seda numbrit ei ole mul isegi luba avalikustada.

Praegu olete koondise juures. Millega tegelete ja kui suur on koormus?

Koormus on täiesti okei, midagi hullu ei ole. Läti laagris mõned trennid olid raskemad, aga ei midagi, mida poleks varem teinud.

Millal näeb Silver Leppikut Rockis?

Ei oskagi öelda. Koondise koosseis ei ole veel täielikult välja öeldud. Lätis kukkus küll kaks meest välja, aga sealt peab neid veel pudenema. Lõpuks jääb 12, aga praegu on meid 16.

Kui saan koondisse, jõuan klubisse alles augusti lõpus, septembris. Kui ei, siis juhtub see varem.

Millised on vorm ja tervis praegu?

Ei saa kurta. Mänguvormi kohta ei oska veel midagi öelda, eelseisvad kaks kontrollmängu näitavad. Füüsiline vorm on väga hea.

Rocki ridadesse lisandus Tanel Kurbas

Eile lõi TÜ/Rocki korvpallimeeskond käed viimati Kalev/Cramos pallinud Tanel Kurba­­sega.

Nii nagu peatreener Indrek Visnapuu ning mängijate Timo Eichfussi ja Silver Leppikuga sõlmiti kolmeaastased lepingud, kannab ka Kurbas Rocki särki järgmised kolm aastat.

Tartu Ülikooli akadeemilise spordiklubi korvpallidivisjoni juhi Andres Ottenderi sõnul on kolm aastat miinimum, mis meestele pakutakse. (TPM)

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles