Linn annab kasutusse väikesadama ja paadisilla

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Tartu linnavalitsus korraldab pakkumise Rebase 18 väikesadama ja Atlantise paadisilla kasutada andmiseks.

Sadamapidaja kasutusse antakse sadamahooned koos inventari ja sadama juurde kuuluva taristuga. Väikesadama rendilevõtja peab pakkuma kõiki sadamaseadusest tulenevaid väikesadama teenuseid: üürima paatidele kaikohti, tagama ujuvkai väljatõstmise laevatamisperioodi lõpul ja kai paigaldamise selle alguses. Samuti tuleb sadamapidajal korraldada väikepaatide tasuline hoidmine talvel ja pakkuda hooajaliselt autokaravani parkimise teenust.

Atlantise paadisilla kasutustingimused näevad ette veesõidukite tasulise sildumise ja hoiustamise korraldamise, heakorra- ja hooldusremondi, samuti ujuvkai väljatõstmise ja paigaldamise.

Tartu linnale kuuluv Rebase 18 väikesadam koos selle juurde kuuluva taristuga ehitati projekti «Majanduslikult ja keskkondlikult jätkusuutlik Peipsi järve piirkond» raames. 

Sadam asub Sõpruse silla lähedal ning praegu on käimas sadamale nime valimise võistlus. Volikogu tegi ettepaneku nimetada uus sadam Karlova paadisadamaks. Paadisadam alustab tööd tuleval kevadel.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles