Galerii: Tartu linnajuhid tänasid sportlasi emotsioonide eest

Risto Mets
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Tartu ei nõua oma sportlastelt midagi, kuid kogu linn on rõõmus, kui nad pakuvad meile positiivseid emotsioone, märkis tänasel Emajõelinna parimate sportlaste tunnustamisüritusel meer Urmas Klaas.

Esimesena õnnitles Klaas ja linna spordijuht Veljo Lamp äsja 400 m tõkkejooksus hõbemedali võitnud Rasmus Mägi. Järgnesid MM-pronks vehklemises Erika Kirpu ja koos temaga võistkondlikult EM-hõbedale tulnud Julia Beljajeva.

Seejärel tulid meeri ette mitu veemotosportlast, kelle seast säravaima tulemuse tegi Rasmus Haugasmägi, kaitstes oma mullust maailmameistritiitlit OSY-400 paadiklassis. Jüri Jõul tõi koju MM-pronksi GT 30 klassis, Art Raudva EM-pronksi T-550 klassis ja Stefan Arand juunioride MM-pronksi GT-15 klassis. Veemotomehed sõidavad juba homme Inglismaale EMile, kust võib oodata medalilisa.

Laskesportlane Meelis Kurvits võitis EM-hõbeda ja võistkondliku kulla field target alal. Kõigest kaheksa-aastane maletaja Jürgen Güsson saavutas aga Euroopa Liidu MV hõbeda U9 vanuseklassis.

Lisaks aukirjale ja lilledele pani linn sportlastele välja ka rahalised preemiad, mis sõltuvalt spordialast, võistlusest ja võidetud medali värvist jäi vahemikku 300 – 2000 eurot. Treenereid autasustas linn summadega, mis moodustasid nende juhendatavate sportlaste preemiast poole.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles