Võru linnas uppus Tamula järve meesterahvas

Raul Sulbi
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tamula järv suurvee ajal aastal 2000.
Tamula järv suurvee ajal aastal 2000. Foto: Ain Protsin

Täna kell 18.13 teatati, et Võru linnas Tamula järve ääres on ujuma läinud meesterahvas kaduma jäänud ja kahtlustada võib uppumist.

Infot kinnitas kadunud mehega kaasas olnud naisterahvas, vahendas Lõuna-Eesti päästekeskuse pressiesindaja.

Pinnaltpäästjad otsisid kadunud inimest, kuid teadmata täpset uppumiskohta ja sogase vee tõttu oli inimese leidmine raskendatud. Kell 19.30 leidsid Võru päästekomando pinnaltpäästjad meesterahva 25-30 meetri kauguselt kaldast 2-2,5 meetri sügavusest veest. Hukkunu anti üle politseile.

Päästjad juhivad tähelepanu, et veekogu ääres aega veetes tuleb teineteise suhtes olla tähelepanelik, et kui keegi hätta jääb, siis seda märgataks, abi võimalikult kiiresti kutsutakse ja osataks pinnaltpäästjatele inimese kadumise koht täpselt kätte näidata.

Ujuma minnes ei tohi oma võimeid üle hinnata. Kehvema ujumioskuse ja treenimata inimene peab hoiduma kalda lähedale ning eluohtlik on supelda rannavalveta veekogudes, kus läheb järsku sügavaks.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles