Tartus lebas põõsastes tapetud mees

Risto Mets
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Kristjan Teedema

Esmaspäeva varahommikul sai politsei teate Tartus Pikal tänaval maja taga põõsastes lamavast mehest. Kohale saabunud patrull ja meedikud tuvastasid mehe surma.

Lõuna prefektuuri kinnitusel olid 46-aastasel mehel vägivalla tundemärgid ning tema surnukeha saadeti täpsemate surma põhjuste uurimiseks kohtuarstlikku ekspertiisi.

Esialgu politsei juhtunut ei avalikustanud. Viimastel päevadel on korrakaitsjad juhtumit intensiivselt uurinud ning kuriteos kahtlustatavatena on teada viis meest vanuses 45 - 70 aastat. Meestest kaks võeti kohtu loal täna eeluurimise ajaks vahi alla.

Prokuratuuri kinnitusel peeti viis kuriteos kahtlustatavat kinni sündmuskoha lähistel. Esialgsetel andmetel tarvitas seltskond koos oma hilisema ohvriga alkoholi ning ühel hetkel tekkisid erimeelsused, mis päädisid arvatavalt peksmisega.

Viimastel kuudel on see juba neljas tapmisjuhtum Tartus.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles