Palliralli kogub raha andekatele lastele

Risto Mets
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Heategevuslik palliralli Emajõel.
Heategevuslik palliralli Emajõel. Foto: Margus Ansu

Laupäeval, 16. augustil peetakse Tartus Kaarsilla juures heategevuslikku Pallirallit, mille eesmärgiks on koguda annetusi Tartumaa andekate laste ja Tartu Kristliku Noortekodu toetuseks.

Korraldajate teatel toimub palliralli Emajõe festivali raames juba neljandat korda. JCI Toomemäe ettevõtlike noorte koja ning Lions Club Tartu Tamme ühiseks eesmärgiks on ühendada heategevus meelelahutusega ning väärtustada Emajõge.

Palliralli käigus lastakse Kaarsillalt vette tuhandeid värvilisi palle, mis ujuvad sadakond meetrit eemal asuvasse finišisse. Palli hind on kaks eurot ning neid saavad soetada kõik huvilised. Pallirallil osalejaid ootavad auhinnad.

Kogu piletitulu läheb annetusteks. Kogutud rahaga toetatakse andekaid Tartumaa noori nende annete arendamisel. Kolme seni korraldatud palliralli käigus on kogutud ja annetustena välja jagatud üle 7000 euro.

Palliralli algab 16. augustil kell 16 Kaarsilla juures. Lisainfot saab veebilehelt http://palliralli.eu/.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles