Parkimishuligaan läks fotograafile kätega kallale

Risto Mets
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Lexuse pildistamine kaupluse parklas muutis selle juhi väga agressiivseks.
Lexuse pildistamine kaupluse parklas muutis selle juhi väga agressiivseks. Foto: Andres Ehrenpreis

Ikka ja jälle avaldab Postimees.ee fotosid väärparkijatest, püüdes läbi avaliku hukkamõistu natukenegi talitseda mõnede ühiskonnaliikmete liigselt silmatorkavat nahaalsust meie kaubanduskeskuste, kinode, teatrite ja ööklubide juures. Seda fotot poleks Postimees ehk teiste omalaadsete seast esile tõstnudki, kui pildile jäänud sohver ise poleks andnud selleks piisavalt põhjust.

Postimehe fotograaf Andres Ehrenpreis väljus 6. juuli õhtul kell 20.45 Tartus Sõbra tänava kaubanduskeskusest, kui talle hakkas silma väga ebaökonoomselt pargitud tumeroheline Lexus. Igaks juhuks klõpsas piltnik telefoniga foto.

Pildistamist märkas ilmselt aga auto omanik (paremal kaugemal valges särgis), kes tormas röökides ja sõimates pildistaja juurde ning läks viimasele sõna otseses mõttes füüsiliselt kallale.

Veel nõudis mees tungivalt vastust küsimusele, kas fotograaf on ehk varemgi tema autot pildistanud ja siis politseisse helistanud. Krimi.ee andmetel on sama autot nähtud parkimiskorda eiravalt seismas mullu 3. septembril.

Politsei vormistas agressiivsele parkimishuligaanile kannatanu avalduse alusel väärteoprotokolli.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles