Patsiendid koguvad uusi allkirju

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto on illustratiivne.
Foto on illustratiivne. Foto: Margus Ansu / Postimees

Spordiajaloolane Aime Pärnakivi ning Tartu linnavolikogu endine liige Veera Sirg hakatasid kodanikualgatuse korras juba teist korda allkirjade kogumise kõigilt, kes soovivad, et Tartu linnapolikliinikus jätkuks eriarstide töö ning inimeste mitmekülgne meditsiiniline teenindamine kesklinnas ei kaoks.

«Eriarstide likvideerimisega Tartu linna polikliinikus lõhuti hästi toiminud tervisekeskuse süsteem Tartu kesklinnas, mille tõttu pikenevad ravijärjekorrad, suureneb patsientide pöördumine EMOsse, oluliselt halveneb paljude inimeste ravi ja tervise taastumine,» seisab avalikus pöördumises.

Peaminister Taavi Rõivasele, tervise- ja töövaldkonna ministrile Urmas Kruusele, Tartu linnapeale Urmas Klaasile ja haigekassa juhile Tanel Rossile saadetavale pöördumisele saab allkirja anda linnapolikliinikus ja selle kodulehel. Mai alguses andis linnapolikliinikus eriarstide töö jätkamiseks oma toetusallkirja 2047 inimest.

Tartu linnale kuuluv polikliinik ei jäänud haigekassa korraldatud eriarstiabikonkursil sõelale kaheksal erialal kümnest.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles