Raadi mõisa pargi vallutasid pungisõbrad

Kertu Kula
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Nädalavahetusel said raskemuusika sõbrad nautida kahepäevase festivali vältel nii Eesti punkansamblite paremikku kui ka välismaiseid tegijaid Soomest ja Lätist.

Eesti vanim ja suurim punkfestival Punk’n’Roll meelitas reedel ja laupäeval Tartu Raadi mõisa parki ligi 600 huvilist, kelle seas oli nii kõige väiksemaid pungisõpru kui ka soliidsemas eas raskemuusika austajad.

Kõige suurema publikupoolehoiu võitis kodumaisesse pungiparemikku kuuluv J.M.K.E., kelle esinemise ajaks kogunes lava ette kõige enam publikut. Eriti sooja vastuvõtu osalisteks said ka põhjanaabrid, nagu 1980. aastate Soome legend Riistetyt ja Useless Cunts.

Punk’n’Rolli korraldaja Taavi Karu rääkis, et jäi tänavuse festivaliga väga rahule ning talle teeb head meelt, et rahva huvi selle vastu on aina suurenenud ja lisandunud on palju välismaa publikut. Karu andis lootust, et kuna Eesti Rahva Muuseumiga on koostöö hea, siis oodatakse pungisõpru ka järgmisel aastal Raadile.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles