Otepää vallavolikogu umbusaldas vallavanemat Kuldar Veeret

BNS
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Otepää vallavanem Kuldar Veere
Otepää vallavanem Kuldar Veere Foto: Arvo Meeks / Lõuna-Eesti Postimees

Otepää vallavolikogu umbusaldas neljapäeva vallavanemat Kuldar Veeret.

Otepää vallavolikogu esimehe Jaanus Raidali sõnul otsustas volikogu kaheksa poolthäälega, et Veere peab ametist lahkuma.

Veere vastu anti umbusaldusavaldus sisse juba juuni keskel. Sellele kirjutasid alla nii Reformierakonna, valimisliidu Meie Kodu kui osaliselt ka praeguse koalitsiooniliikme saadikud valimisliidust Otepää, nende seas praegune volikogu esimees Jaanus Raidal.

Raidali sõnul ei ole erasektorist tulnud vallavanem suutnud oma ametis midagi ära teha. «Kuldar Veere hakkas valda juhtima nagu eraettevõtet, aga avalikus teenistuses päris nii ei ole võimalik, et poon, käsen ja lasen ja siis ainuisikuliselt otsustan kõiki asju. Vallas pole sisuliselt selle kuue kuuga ühtegi sisulist ja tõsiselt võetavat projekti käivitatud,» kritiseeris volikogu esimees vallavanema tegevust juuni keskel.

Veere ise ütles, et Raidali ning tema enda koostöö ei suju seepärast, et Raidal mõtleb liigselt endale. «Selle asemel, et Otepää arengu asju arutada, arutatakse suurem osa ajast Jaanus Raidali töötasu küsimusi,» lisas vallavanem juunis.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles