Tartu parklamõrv pandi toime ebaseadusliku relvaga

Risto Mets
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Sellest helehallist Lexusest, mis oli pargitud Raatuse kaubamaja parklasse, avastas mööduja 2010. aasta 1. juuli hilisõhtul kaks tapetud inimest.
Sellest helehallist Lexusest, mis oli pargitud Raatuse kaubamaja parklasse, avastas mööduja 2010. aasta 1. juuli hilisõhtul kaks tapetud inimest. Foto: Politsei

Uurimine on selgitanud, et möödunud neljapäeval esmalt noore naise ja seejärel iseenda surmanud 31-aastane mees kasutas registreerimata relva.


Lõuna ringkonnaprokuratuuri pressinõunik Marko Uibu kinnitas, et veretöö pandi toime registreerimata püstoliga. Täpsemaid andmeid relva kohta prokuratuur ei avalda. Ka seda mitte, kuidas võis ebaseaduslik relv mehe valdusesse sattuda.

Ilmselt tuli rünnak relvaga naisele üllatusena, sest märke omavahelisest võitlusest autost ei leitud.

Mis sel õhtul täpselt Raatuse kaubamaja esisel parkimisplatsil juhtus, pole siiani teada. Küll on aga kõige tõenäolisem see versioon on, et mees tappis esmalt 24-aastase Ere lasuga südamesse ning seejärel kihutas endale kuuli pähe. Märke kolmanda isiku Erele kuulunud sõidukis viibimise kohta ei ole leitud.

1. juuli hilisõhtul märkas mööduja Tartus Raatuse tänaval asuval parkimisplatsil Halli värvi sõiduautos Lexus kahte lamavat inimest ning teavitas sellest politseid.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles