Päästjad otsivad Emajõkke kadunud meest

Risto Mets
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kroonuaia silla juurest vette läinud mees võib olla uppunud.
Kroonuaia silla juurest vette läinud mees võib olla uppunud. Foto: Margus Ansu

Riided ootavad Emajõe kaldal omanikku juba pühapäevast saati, kuid näib, et nende kandja ei tule enam tagasi.


Pühapäeval läks Tartus Kroonuaia silla ja Vabadussilla vahelisel alal vette mees, jättes riided kaldale. Keegi pole aga riietel järel käinud.

Lõuna prefektuuri pressiesindaja Liina Pissarevi sõnul on kadunud 1987. aastal sündinud noormees. Samal ajal jõe ääres viibinud inimene kinnitas politseile, et nägi meest ujumas roostiku ääres, kuid mingil hetkel oli ta kadunud.

Sellest ajast peale on päästjad kadunut otsinud, kuid teda leida pole õnnestunud. Lõuna-Eesti päästekeskuse pressiesindaja Marek Kiik märkis, et otsingud käisid eelnevatel päevadel paadiga. Täna kontrollisid aga päästeameti tuukrid põhjalikult kogu Kroonuaia silla ja Vabadussilla vahelise jõepõhja läbi. Kadunud meest aga ei leitud.

Sellega sai aktiivne otsing läbi, kuid päästjad ja politsei jätkavad jõe jälgimist ja informatsiooni kogumist. Kui tegemist on tõesti uppumisjuhtumiga, ei lähe praeguse kuuma ilmaga ilmselt kaua, kui surnukeha tõuseb pinnale, lisas Kiik.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles