Supilinna filmi esimene päev möödus Karlovas

Raimu Hanson
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kaido Höövelson rõõmustas Kuu 9 hoovis, et filmimise esimene päev on edukalt möödas.
Kaido Höövelson rõõmustas Kuu 9 hoovis, et filmimise esimene päev on edukalt möödas. Foto: Kristjan Teedema

Kuu tänava alguses Karlovas oli keelatud parkida 90 sammu ulatuses esmaspäeva hommikust õhtu hakuni. Liiklusmärgi lisatahvel tegi erandi filmimisega seotud masinaile. Neid oli tihedalt – sõiduautodest suure bussini.

Just seal, Kuu 9 suure elumaja hoovis ja sealses väikses majas, möödus «Supilinna salaseltsi» filmimise esimene päev.

Kõige rohkem olid kaamera ees salaseltsi liikmed Sadu, Olav, Mari ja Anton, keda mängivad vastavalt Arabella Antons, Hugo Soosaar, Olivia Viikant ja Karl Jakob Vibur.

Esimesest päevast kõneldes tarvitasid nad selliseid väljendeid nagu lahe ja suht äge. Kõige rohkem elamusi pakkus kaamerate ees jäätisekokteil ja selle ümberminek kahel korral.

Muidu läks enam-vähem nii, nagu lapsed olid ette kujutanud, aga tuli ette ka ootamatuid olukordi. «Seda ma küll ette ei kujutanud, et ma Barutol käe maha surun,» ütles Arabella Antons.

Kaido Höövelson ehk Baru­to mängib Sadu isa. Mängufilmiplatsil oli ta esimest korda. «Alati võib paremini minna, aga ma annan endast parima,» ütles ta.

Esimesel päeval oli vägilasel kaasas abikaasa, kellega ta oli äsja pidanud pulmi. Jaapanis olid nad oma abielu lihtsalt registreerinud.

«Tahtsin oma naist ikka valges pulmakleidis ka näha,» lisas ta.

Sadu isa osalusel stseenide filmimiseks on kavandatud juulis kümme päeva. Tööd jätkub kauemaks. Lastel ei olnud midagi selle vastu, et kaamerate ees tuleb olla 40 päeva.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles