Üle käte läinud pidu päädis naaberkorteri lõhkumisega

Risto Mets
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Käerauad.
Käerauad. Foto: SCANPIX

Eile Jõgevamaal Pajusis pidutsenud meesteseltskond kaotas ilmselt alkoholi mõjul igasuguse aruraasu. Lisaks muudele sigadustele peksti segamini naaberkorter ning ka politsei nägi kurja vaeva nende rahustamisega.

Lõuna prefektuuri teatel sai politsei 24. juuni hommikul väljakutse Pajusi valda Pajusisse Kase põik tänavale, kus kortermajast kostus vali lärm. Politseinikud selgitasid, et ühes korteris viibinud seltskond murdis sisse tühjalt seisnud naaberkorterisse ning lõhkus ja laamendas seal. Ühtlasi teatasid pealtnägijad, kuidas lärmakad pidulised olid aknast välja urineerinud.

Isikud politseinike korraldustele ei allunud ja ust ei avanud, mistõttu võtsid päästjad korteriukse maha. Korteris viibis neli agressiivset meest, kelle korrale kutsumiseks tuli korrakaitsjail kasutada teleskoopnuia ja käeraudu.

Kõik neli meest toimetati kainenema. Võõra korteri välisukse ja kolme aknaklaasi lõhkumisega tekitatud kahju on 300 eurot.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles